Over ons

In maart 2020 kochten wij (Frank & Danielle) deze prachtige boerderij aan het Wad. Daarmee ging een langgekoesterde, gezamenlijke droom in vervulling. Beide hadden wij altijd voor ogen dat we een plek wilden creëren waar mensen kunnen verblijven om rust, ruimte, stilte en verdieping te vinden. Lang zijn we op zoek geweest naar de perfecte plek en dit is hem geworden.

Een plek om te overnachten in onze luxe B&B, om onze eigen workshops en Zen aan Zee retreats te organiseren, om bedrijven te ontvangen met bewuste/gezonde vergaderarrangementen en om verschillende trainingen te geven. Ook kun je deze prachtige plek huren voor soortgelijke (groeps) activiteiten en retreats.

En dit allemaal op slechts 450 meter van de Waddenzee in het noorden van Friesland. Een plek om te aarden. Omringd met vrijheid en natuur. Met de mooiste uitzichten en fonkelende sterrenluchten. Een oase van rust. Een plek om te creëren. En misschien wel het allermooiste plekje aan de Waddenzee.

Kom jij ontdekken wat deze plek zo magisch maakt?
Neem gerust contact met ons op en we kijken er naar uit je te mogen ontmoeten!

Lieve groet,
Frank, Danielle & Luna

Benieuwd naar onze andere bedrijven? Danielle heeft nog een yogastudio JaJa Yoga in Franeker en geeft trainingen en retreats via haar bedrijf Verder met Daan. Frank runt al vele jaren vol passie zijn bedrijf Mala Spirit. Neem gerust eens een kijkje op een van de websites.

https://verdermetdaan.nl
https://jajayoga.nl
https://www.malaspirit.nl